Tips voor het huishouden

Dit zijn de redenen om een vlecht van GARLIEK te gebruiken als een amulet voor de bescherming van het huis

113views

De knoflook is een hoofdingrediënt in de Mexicaanse keuken voor het kruiden van voedsel, maar dankzij zijn kwaliteiten wordt het ook vaak op heel bijzondere manieren gebruikt als een huisamulet die ook een merkwaardige betekenis hebben die niet iedereen kent.

Wanneer een vlecht met tanden van dit ingrediënt is niets meer dan een amulet van bescherming natuurlijk amulet dat op strategische punten in huis wordt geplaatst; bij deuren, ramen en in huis zelf. keukenmaar wat betekent het, afgezien van het feit dat het een beschermende barrière vormt?

Betekenis van de knoflooksliert

Experts in de wereld van esoterie verzekeren dat het een manier is om slechte vibes, afgunst en alles wat negatief is en het huis binnen wil komen om de stabiliteit of harmonie van de gezinsleden in gevaar te brengen, te vermijden. En het is een feit dat de knoflook heeft kwaliteiten die niet alleen beperkt zijn tot de culinaire kunst, zijn kracht gaat verder dan recepten.

De redenen waarom knoflook als amulet wordt gebruikt

Behalve dat het diaphoretische, slijmoplossende, krampstillende, antiseptische, antimicrobiële, hypotensieve en ontwormingsbevorderende eigenschappen heeft en een goede gezondheid bevordert, wordt het gebruikt als beschermende barrière door:

  1. Zijn mystieke basis onder Feng Shui, die het erkent als een natuurlijk ingrediënt dat negatieve verlangens kan afweren.
  2. Zijn kracht voor geluk, geld en voorspoed.
  3. Gebruik makend van een input die iedereen waarschijnlijk wel thuis heeft liggen.

Om dat beroemd te maken knoflookvlecht bind gewoon een aantal kleine of middelgrote koppen van dit ingrediënt vast met behulp van een lint en hang ze aan een vaste structuur in huis, misschien aan de rand van een raam of deur, om te profiteren van de vermeende kwaliteiten ervan om harmonie in huis te bevorderen.

Leave a Response