Handige tips

Wie is Martín, de vader van de zoon van Elizabeth la Negra Vernaci, en wat doet hij?

125views

In de wereld van de radio, de media en vooral in de wereld van de showbusiness en de politiek is de Negra Vernaci is zeer bekend en een gezaghebbend woord.

Dankzij haar lange carrière heeft ze naam gemaakt en een schat aan ervaringen en anekdotes te vertellen. Wat haar privéleven betreft, is de Negra Vernaci is uiterst terughoudend.

In het verleden heeft de Negra Vernaci begon een relatie met Martín Bonavetti, die artistiek directeur was van Canal 7, en om die reden bekend was in de televisiewereld. Van 1999 tot 2002 hadden ze een relatie met ups en downs, maar met een gemeenschappelijke zoon, Vicente, de enige voor haar.

De relatie was niet vruchtbaar en eindigde maanden na de geboorte van de baby. Het profiel van de Negra Vernaci Ze verliet de media, ging de politiek in en kreeg tijdens de regering van Alberto Fernández een openbare functie in het ondersecretariaat voor het beheer van ruimten en speciale projecten van het nationale ministerie van Cultuur, maar toen Milei het overnam, werd ze uit die functie gezet.

In de sociale netwerken is er geen profiel met zijn naam, we hebben het over Martín Bonavetti, en hij verschijnt zeer zelden in de berichten op de Negra Vernaci Vicente heeft hetzelfde aangenomen als zijn vader, een zeer privé en laag profiel, hoewel hij meer dan 25.000 volgers heeft op de netwerken, heeft hij voorlopig besloten om zijn account te privatiseren.

Over zijn relatie met Bonavetti, bij een gelegenheid onthulde dat ze erin slaagden om hun verschillen glad te strijken en goed met elkaar overweg te kunnen zonder samen te zijn, zelfs toen ze nog een kind wilde. Vincent’s vader wilde geen donor worden: “Ik wil nog een kind. Ik wil helemaal geen relatie met je, maar is er iets waardoor je geen donor kunt worden?

De romantiek van La Negra Vernaci die velen zijn vergeten

Het is heel gewoon om af en toe terug te denken aan die relaties die de wereld van de showbusiness kenmerkten, die van de Negra Vernaci met Luciano Castro is er zo een, er zijn zelfs generaties die het niet wisten of vergeten waren.

Het stel had een behoorlijk solide relatie die vier jaar duurde, van 2005 tot 2009. In die tijd werden ze gespot door de paparazzi en foto’s circuleerden op sommige sociale netwerken, ze waren erg aanhankelijk in het openbaar en natuurlijk maakten ze furore in de showbizzwereld.

Plotseling gingen ze echter uit elkaar en er werd geen verdere uitleg gegeven, en het duurde lang voordat de Negra Vernaci onthulde enkele details over de scheiding die velen versteld deden staan: “Dat is het, ik ben er veel geweest. Ik wilde praten”, bekende ze in een interview en liet ook weten dat Luciano Castro zich verwaand gedroeg en niet erg aanhankelijk tegen haar was.

Leave a Response