Tips voor het huishouden

Weg met onkruid in je tuin en boomgaard met deze natuurlijke huismiddeltjes

124views

Doe de onkruid is begonnen je boomgaard of tuin? Zo ja, dan moet je heel voorzichtig zijn, want ze kunnen je gewassen. En hoewel het enigszins ingewikkeld is om ze kwijt te raken, zijn er veel natuurlijke en huismiddeltjes die je hierbij zullen helpen. Deze keer laten we je drie manieren zien om je hiermee te helpen praktisch en gemakkelijk die je thuis kunt gebruiken om van onkruid af te komen.

Waarom zou je onkruid uit je moestuin verwijderen?

Het is belangrijk om de boomgaard en tuin te wiedenomdat ze zullen beginnen te stelen voedingsstoffen en ruimte die normaal door je gewassen gebruikt zouden moeten worden. Door deze hulpbronnenuw gewassen zullen problemen krijgen en je kunt ze zelfs helemaal kwijtraken. Daarom is het noodzakelijk om onkruid te verwijderen zodra het verschijnt.

Onkruid met de hand verwijderen

Een van de gemakkelijkste manieren om van onkruid af te komen is met de hand. onkruid is door simpelweg je handen te gebruiken en een paar gereedschapmaar dit vereist bepaalde stappen. Vergeet niet om de plant bij de wortels omhoog te trekkenwaarbij je erop let dat je alle overgebleven stukjes en beetjes van het onkruid volledig verwijdert, zodat het zich niet meer kan voortplanten. Dit is vaak moeilijk en vermoeiend, maar kan een tijdelijke behandeling zijn terwijl je je onkruidbestrijdingssysteem organiseert. moestuin en andere remedies toepassen.

Verwijdert onkruid met kokend water

De kokend water is ook perfect voor het verwijderen van plant die je niet wilt of tuinieren, omdat het planten in zeer korte tijd doodt. Verwarm gewoon genoeg water en wanneer het kokendgiet het direct op de plant. Een- of tweemaal toepassen en de plant zal volledig afsterven, maar je moet deze methode voorzichtig toepassen om andere gewassen niet te beschadigen.

Voorkom dat onkruid middelen en ruimte van je gewassen steelt. Foto: Pexels / iOnix08

Verwijder onkruid met zout

De zoutoplossingen zullen ook alle slechte gras dat je wilt verwijderen. Hoewel deze methode zelfgemaakt en natuurlijkHet meest veeleisend en voorzichtig, omdat het de gezondheid van een persoon gemakkelijk kan aantasten. andere planten. Deze methode wordt aanbevolen voor ruimtes waar je geen planten wilt laten groeien, zoals bij muren, op paden of tussen tegels en stenen. Om het in de praktijk te brengen, meng je gewoon een half kopje zout in twee kopjes water en direct op de planten aanbrengen.

Leave a Response