Handige tips

De prachtige bloeiende plant die insecten uit je tuin houdt

124views

In de grote wereld van tuinieren is een van de belangrijkste planten De Tagete, ook wel bekend als de Moorse anjer, is de mooiste en onderscheidt zich van de rest.

De Tagete, ook wel bekend als , is een kostbare plant die wordt gekenmerkt door zijn felgekleurde bloemen en intense aroma.

Vandaag willen we je in Minuto Neuquén kennis laten maken met deze edele plant. plant die niet alleen mooi is, maar ook veel kracht heeft.

Mooie natuurlijke bondgenoot

Het bijzondere aan de anjer is dat hij algemeen bekend staat om zijn vermogen om insecten en aaltjes in de tuin te weren. De wortels van de anjer bevatten een stof die thiofeen heet en die insecten zoals nematoden (rondwormen die ernstige schade kunnen toebrengen aan gekweekte groenten) kan afweren.

Dit type anjer heeft onder andere de volgende kwaliteiten planten zijn zeer effectief in het afschrikken van mieren, waardoor ze waardevolle bondgenoten zijn in het beschermen van onze tuin.

Wat de verzorging betreft, leggen tuinexperts uit dat de Tagete matig en regelmatig water moet krijgen. Wateroverlast in de grond moet worden vermeden om ziekten te voorkomen.

Wat betreft de bemesting en voeding van deze plant plantHet voedingsrijke substraat is gunstig, hoewel het belangrijk is om het niet te overdrijven om overmatige bladgroei ten koste van de bloemen te voorkomen.

Om hem te onderhouden, hoeft hij alleen regelmatig gesnoeid te worden om de bloei te stimuleren en uitgebloeide bloemen te verwijderen om de bloeiperiode te verlengen.

Leave a Response