Handige tips

Ángel de Brito bevestigde de scheiding van een beroemd koppel op “LAM”.

114views

In de uitzending van gisteren vertelde Ángel de Brito op “LAM“De show, die wordt uitgezonden op het avondprogramma van América TV op prime time, kondigde aan dat een beroemd acteurskoppel had besloten om een einde te maken aan de romance die ze al bijna twee jaar hadden. De TV presentator presenteerde het nieuws als een cryptisch bericht, maar onthulde vervolgens de namen van de artiesten die betrokken waren bij de scheiding.

De journalist van “LAM“Hij gaf wat informatie over de acteurs die uit elkaar gingen en legde ook de reden uit waarom ze ervoor kozen om hun eigen weg te gaan: “Ze zijn sinds juni 2022 een stel, in februari 2023 zijn ze gaan samenwonen, ze zijn dagen geleden gescheiden, ze hebben elkaar ontmoet toen ze een commercial gingen filmen in Ushuaia, die we op ‘LAM’ hebben laten zien. Ze hebben er veel over gepraat, iemand vertelde het me, het was met wederzijds goedvinden,” zei hij. De presentator zei: “En de beslissing heeft te maken met het feit dat hun plannen voor de nabije toekomst niet samenvallen, juist omdat hij vader wil worden en zij nog steeds niet het idee heeft om moeder te worden”.

De presentator hield het mysterie rond wie het koppel was een paar minuten in stand, totdat hij uiteindelijk onthulde: “Ze zegt het in de aantekeningen, ze zijn 33, 32, ik heb het over Cande Molfese en Gastón Soffritti. Ze hebben samen gestreamd, hij acteert al sinds hij een kind was, zij acteert ook, met Tini in ‘Violetta’. Ze was in ‘Cantando’, ze was met Ruggero Pasquarelli”. Fernanda Iglesias, panellid van “LAM“Ze voegde eraan toe: “Ze is met hem uit elkaar gegaan vanwege hetzelfde probleem, geen kinderen willen”.

Het liefdesverhaal van Cande Molfese en Gastón Soffritti

In juni 2022 filmden Cande Molfese en Gastón Soffritti samen een reclamespot in Ushuaia en vanaf dat moment begonnen ze te daten. Enige tijd geleden vertelde de actrice in een interview hoe de romance begon: “We hadden nog nooit samengewerkt, maar we kenden elkaar van evenementen. In Ushuaia gingen we deze reclame filmen, we deelden een set, we deelden ook uitjes en toen begonnen we elkaar te leren kennen, te chatten en het was meteen raak. We kwamen terug van het filmen en hij stuurde me een berichtje, waarop ik antwoordde dat we bij een glas wijn moesten bespreken wat hij me had ge-sms’t (…) We gingen ongeveer drie maanden met elkaar uit en toen werden we vriend en vriendin”, legt hij uit.

De artiest legde verder uit: “Vandaag deel ik mijn leven met hem. We kijken ernaar uit om de liefde te vieren en samen te zijn, dus er zijn projecten, veel meer dan dat kan ik je niet vertellen, maar ik droom ervan om een project met hem te hebben en als het trouwen is, dan trouwen we. Voor nu, voorlopig, is het samenwonen. Ondanks hun liefde en plannen samen, hebben de acteurs een punt achter hun relatie gezet, zoals Ángel de Brito bevestigde in “El País”.LAM“.

Leave a Response