Tips voor het huishouden

Hoe houd ik mijn rozemarijn gezond en sterk? Deze organische meststof zal je grote bondgenoot zijn

115views

Salvia rosmarinusbeter bekend als rozemarijnRozemarijn is een van de populairste groentekruiden en heeft zich al lang gevestigd als een van de grote favorieten in stadstuinen, omdat het gemakkelijk te planten is en een zeer hoge levenskwaliteit heeft. uitstekend gebruikt in de gastronomie en in de medicinale wereld.

Het onderhouden ervan is niet ingewikkeld, maar er zijn wel wat problemen, of in het ergste geval kan hij doodgaan. Juist daarom gingen we op onderzoek uit en ontdekten we dat er een ideale organische meststof is om je rozemarijn gezond te laten groeien en nooit meer uit te laten drogen. Deze populaire compost zal gebaseerd zijn op houtas.

Waarom is houtas goed voor rozemarijn?

De essenhout is een type compost dat zich heeft onderscheiden van veel andere elementen in stadstuinieren, en met goede reden. Het is een type bewortelende en helende meststof die ideaal is voor het verbeteren van de gezondheid van je planten, waaronder rozemarijn. Bovendien is het perfect om elke vorm van schimmel te voorkomen.

Een van de beste opties van dit type ingrediënt is het feit dat je het kunt toepassen in zijn traditionele of vloeibare versie en in beide gevallen zal het perfect zijn om alle noodzakelijke voedingsstoffen te leveren om je planten correct en zonder problemen te laten groeien.

Hoe gebruik ik houtas op mijn rozemarijn?

Je hebt het volgende nodig

  • 1 el houtas
  • Water c/n

Procedure

De juiste manier om de as Het proces is heel eenvoudig en bestaat uit het strooien van de houtas op de rozemarijn. houtas in je plant rond de grond. Daarna moet je het besproeien met water zodat de grond perfect nat is en het goed kan opnemen.

Leave a Response