Handige tips

Ángel de Brito’s harde klap

115views

Ángel de Brito is al jaren een van de meest aandachttrekkende persoonlijkheden op het scherm en is een van de succesverhalen van de sociale netwerken, maar de laatste tijd is er een zeker debacle rondom hem.

heeft gezien hoe haar show “LAM” aanzienlijk is gedaald in zijn cijfers en lang niet meer vecht tegen de kijkcijfers zoals vroeger, in zo’n mate dat het een gewoonte is geworden om te zien dat Ángel de Brito wordt in de kijkcijfers gedegradeerd door Beto Casella.

Nu moeten we de harde cijfers om hem heen analyseren. Hoewel zijn show in april het meest bekeken was op América TV, lag “LAM” dankzij “Bendita” onder de gemiddelden van El Nueve.

Het programma meette 3,2 gedurende de afgelopen maand en het kanaal van de wijk Palermo stond op de vierde plaats van de meest bekeken van de open TV, trouw exponent van zijn zeer sterke crisis.

De slechte prestaties van Ángel de Brito Vandaag de dag is het ook terug te zien in streaming, waar hij onlangs zijn programma in première bracht op Bondi TV, het gloednieuwe kanaal dat eigendom is van Mandarina Contenidos. Gisteren, toen veel zenders besloten om niet uit te zenden, deden ze het wel en het resultaat was catastrofaal.

Angel en zijn show op Bondi TV kregen slechts 1,9k live views, terwijl OLGA van Migue Granados kijkcijferrecords brak met gemiddeld 146k kijkers, waardoor het op 1 mei de meest bekeken show ter wereld was.

Een enorme stok

De komst van Bondi TV, met Ángel de BritoDe show, met Yanina Latorre en Beto Casella als hoofdrolspelers, riep verschillende reacties op, waaronder veel kritische. Jorge Rial was ongetwijfeld de meest krachtige in zijn kritiek.

De presentator van “Argenzuela” sprak zich uit op zijn sociale netwerken en deed een zeer harde uitspraak over dit nieuwe streamingformaat.

Met grote stelligheid gaf de C5N-ster het volgende commentaar: “Streaming is niet voor mensen boven de 40 jaar. Hou een beetje van jezelf. Laat de kinderen met rust”.

Leave a Response