Tips voor het huishouden

Nieuwe Maan: Zo kun je rozemarijn gebruiken om liefde aan te trekken in een ritueel.

117views

Op 7 mei hebben we een nieuwe maan in Stier. en het zal een perfecte tijd zijn om te profiteren van het seizoen, sommigen zeggen dat het een van de beste manen zal zijn omdat je in staat zult zijn om grote voornemens te maken voor liefde en geld met de hulp van de rozemarijn. Het mooiste van dit moment is dat het vergezeld zal worden door Jupiter, de grote weldoener van overvloed en voorspoed.

Dit zal niet alleen zijn, want het zal ook komen met Venus, een andere weldadige planeet van de astrologie die een belangrijke heerser van het teken Stier zal zijn, die deze maan zal begeleiden en ons zal vertellen dat het zal gaan over liefdesthema’s zal gaan. Dit geeft aan dat er twee zeer belangrijke astrologische gebeurtenissen zullen plaatsvinden.

Een ander moment dat ook slechts één keer per maand plaatsvindt en je kunt er nu van profiteren. is de combinatie van de planeten van liefde en deze combinatie is toevallig een van de beroemdste in de astrologie en ja, perfect voor op liefde gerichte rituelen. Maar deze twee gebeurtenissen kunnen in groot voordeel worden gebruikt om aan te trekken wat je verlangt.

Volgens verschillende astrologische experts zal dit een perfecte tijd zijn om rituelen waarbij je op zoek bent naar intentie en aantrekkingskracht omdat het zeer effectief zal zijn. Daarom willen we je vandaag achterlaten met dit ritueel op basis van rozemarijn dat zeer effectief kan zijn voor om intentie liefde met de hulp van deze twee planeten die, zoals al gezegd, op hun best zijn.

Rozemarijn Nieuwe Maan Ritueel voor de liefde

Deze ritueelook bekend als zout- en kruidenbad, hoef je alleen maar zeezout en rozemarijn bij de hand te hebben. Dit ritueel zal je helpen je energieën te zuiveren en liefde in je leven aan te trekken. Vul hiervoor een badkuip met warm water en voeg de rozemarijn toe. Om het te versterken kun je lavendel of rozen gebruiken, die worden geassocieerd met liefde en zuivering.

Je moet ze in de badkuip met warm water leggen, jezelf onderdompelen en ongeveer 15 minuten blijven. Stap er dan uit en omarm de positieve energie. Denk altijd positief, bedank het universum en laat het los om het op een natuurlijke manier zijn werk te laten doen.

Leave a Response