Vliegen zijn beestjes die, wanneer ze je persoonlijke ruimte binnendringen, behoorlijk vervelend kunnen zijn. Bovendien vormen ze een risico voor de gezondheid. In de lente vragen veel mensen zich af hoe ze vliegen en andere insecten uit hun huis kunnen krijgen.

Vliegen planten zich snel voort, zijn erg moeilijk te vangen en kunnen erg vervelend zijn. Daarnaast dragen ze veel ziekten bij zich, zoals dysenterie, buikgriep, tyfus, cholera en tuberculose, evenals darmparasieten of hun eitjes. Ze bestrijden kan erg moeilijk zijn.

Er zijn echter veel manieren om van insecten af te komen met behulp van commerciële producten en natuurlijke huismiddeltjes. Ze zijn niet alleen niet giftig, maar ook veilig voor je huis en het milieu. Het is net zo belangrijk om altijd ordelijk en schoon te zijn, vooral in de keuken. Vliegen worden aangetrokken door afval en gesneden fruit, dus zorg ervoor dat alle vuilnisbakken zijn afgedekt en fruit goed is afgedekt of gekoeld.

Wat is het beste huismiddeltje om van vliegen af te komen? De munt en zak water truc

De aanwezigheid van vliegen kan niet alleen thuis bijzonder vervelend zijn. In de lente brengen we graag tijd door op het terras of balkon en genieten we van het weer. Helaas wordt deze tijd niet aangenaam gemaakt door rondcirkelende en storende insecten, vooral vliegen. Gelukkig is er een methode die in eerste instantie misschien een beetje vreemd lijkt. Maar uiteindelijk helpt het om voor eens en altijd van ongenode gasten af te komen.

Dingen die je nodig hebt: Een paar munten en een zip lock zak of een stevige plastic zak.

  1. Doe een paar munten in een trekkoordzak of stevige plastic zak.
  2. Voeg vervolgens water toe.
  3. Sluit de zak goed en stevig.
  4. Hang hem aan een raam of balkondeur.

Zo’n val veroorzaakt vliegen ons huis zullen mijden. De reden hiervoor is de zonnestralen die weerkaatsen op de zakdie insecten, waarvan de ogen gevoelig zijn voor lichtveranderingen, effectief afweert.

Welke geur haten vliegen in huis? Natuurlijke insectenwerende middelen

Sommige geuren kunnen vliegen en zelfs andere insecten, zoals muggen, afweren en op afstand houden. Ze zijn niet giftig en veilig voor gebruik binnenshuis. Je kunt ze thuis gebruiken bij het planten van planten en het gebruik van luchtverfrissers, kaarsen, essentiële oliën of diffusers. Deze bevatten:

  • Basilicum. Vliegen haten de geur van basilicum. Zet een paar basilicumplantjes in de keuken en zie ze verdwijnen. Daarnaast werkt deze plant geweldig als ornament.
  • Kruidnagel. Vliegen blijven weg bij de geur van kruidnagel. Zet een schaaltje gedroogde kruidnagels in elke kamer met vliegenproblemen en zie ze verdwijnen.

Verwante artikelen:

Zwarte stippen op het raam? Het is helemaal geen gewoon vuil. Na verloop van tijd worden ze onbreekbaar

Deze drie planten weren ratten en woelmuizen. Bovendien zien ze er prachtig uit