Handige tips

Low profile: wie is Carolina, de weinig bekende nicht van Wanda Nara?

122views

Wanda Nara is een van de bekendste mediakunstenaars in de wereld van de nationale showbusiness. Bijna alles is bekend over het privéleven van de zus van Zaira Nara, omdat ze altijd een hoog profiel heeft gehouden en er geen probleem mee heeft haar persoonlijke dingen te vertellen of haar privacy te tonen. De “MasterChef”-presentatrice post meestal dagelijks op haar sociale netwerken en geeft haar intimiteit bloot.

Evenals Wanda Nara staat graag in de schijnwerpers, verschillende van haar familieleden staan ook graag voor de camera en bij bepaalde gelegenheden waren zij de hoofdrolspelers in controverses in de media. Dit is het geval bij de echtgenoot van de Telefe entertainer, Mauro Icardi, zijn vader Andrés Nara en zijn huidige partner, Alicia Barbasola. De moeder van Nora Colosimo houdt zich liever op de achtergrond, hoewel ze ook haar problemen op televisie heeft gehad.

Wie ook liever uit de publiciteit blijft, is de neef van Wanda NaraCarolina Colosimo. Hoewel de jonge vrouw haar Instagram-account heeft geopend, is het niet erg actief en heeft ze er slechts een paar publicaties op staan. Al haar posts zijn van een reis die ze maakte naar de Verenigde Staten, meer precies naar de steden Las Vegas en Los Angeles, plaatsen waar ze beloofde in de toekomst naar terug te keren.

De bekentenis van Zaira Nara

Zaira Nara was te gast in een streaming show en daar onthulde ze de reden waarom het zo lang duurde voordat ze alles opbiechtte over haar romance met Facundo Pieres. De zus van Wanda Nara zei dat ze deze beslissing nam om haar kinderen, Viggo en Malaika, die het resultaat zijn van haar relatie met haar ex-partner, Jacob Von Plessen, te beschermen: “Iedereen die gescheiden is en kinderen heeft, zal me begrijpen. Er is een probleem met kinderen dat als ze een bepaalde leeftijd hebben, je het eerst aan je kinderen moet vertellen. Ik was er nog niet klaar voor om mijn kinderen te vertellen ‘mama heeft een relatie’; met andere woorden, mijn kinderen gingen, net als ik, door een rouwproces dat voor mij enige tijd duurde en voor mijn kinderen een andere tijd”, aldus de presentatrice.

Ze vervolgde: “Ik ga het doen wanneer ik voel dat mijn dochter er klaar voor is om het te horen, niet wanneer een presentator of een panellid het me vertelt omdat ze me gevonden hebben”.

Leave a Response