Tuin en bloemen

Geef je tuin een nieuw tintje met verplaatsbare plantenbakken – Mooie en inspirerende ideeën!

123views

In het artikel van vandaag hebben we 20+ originele inspiraties voor “verplaatsbare” plantenbakken die de trots van je tuin zullen worden. Dus als je een fervent tuinier en liefhebber van originele tuinaccessoires bent, dan is dit artikel echt iets voor jou.

Er zijn een aantal opties voor dergelijke verrijdbare plantenbakken en het is aan jou welke optie je kiest. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke kruiwagen die je eenvoudigweg met aarde bekleedt en vervolgens je bloemen plant. Maar je kunt ook kiezen voor sierlijke houten kruiwagens of vintage houten karren. Profiteer dus van het komende weekend en het warme weer en maak een van deze tuinstukken.

Als je graag een van deze tuinstukken wilt hebben, kun je je laten inspireren door de foto’s in onze galerij en creatief aan de slag gaan! Wees niet bang voor de moeilijke weg en geniet van het creatieve proces zelf. Je zult versteld staan hoe een eenvoudig idee als dit precies de juiste hoeveelheid charme aan je tuin kan toevoegen. Laat ons in de reacties weten welke van de stukken je het mooist vond.

Als je thuis al een soortgelijke tuindecoratie hebt en deze met ons wilt delen of nog veel meer leuke inspiratie en ideeën wilt opdoen, bezoek dan onze Facebookgroep

Leave a Response