Tuin en bloemen

“Eendenkroos” als mooie en praktische toevoeging aan je tuin: 20+ prachtige inspiraties voor jou!

115views

Ben je een fervent tuinier en liefhebber van handwerk? Hou je van de combinatie van planten en kleine steentjes of kroos? Als je antwoord “ja” is, ben je hier aan het juiste adres! Vandaag hebben we 20+ tips en inspiraties voor je op een rijtje gezet over hoe je wit in je tuin kunt verwerken om het resultaat de moeite waard te maken!

Er zijn een aantal opties om deze stenen toe te voegen aan je tuin en het is aan jou welke optie je kiest. Je kunt ze bijvoorbeeld klassiek toevoegen aan een bloembed, maar je kunt ze ook gebruiken als toevoeging aan je looppad. Je zult verbaasd zijn hoe zo’n eenvoudig idee precies de juiste hoeveelheid charme aan je huis toevoegt en ook de aandacht trekt van elke bezoeker. Er is tenslotte niets beter dan genieten van een glas wijn terwijl je in de zomermaanden naar je mooie tuin kijkt.

Als je wit kroos op de een of andere manier in je tuin wilt verwerken, laat je dan inspireren door de foto’s in onze galerij en ga creatief aan de slag! Wees niet bang voor de moeilijke processen en geniet van het creatieve proces zelf.

De combinatie van eendenkroos en een houten looppad ziet er prachtig uit….

Door eendenkroos te combineren met je Engelse gazon kun je zo’n mooi…

Leave a Response