Handige tips

Klassiek en elegant: Juliana Awada geeft een voorproefje van haar signatuurcollectie met deze must-have jas

115views

Met een ruime ervaring in stijl en mode, Juliana Awada wekte de nieuwsgierigheid van haar volgers via Instagram, waar ze aankondigde dat haar merk een nieuwe collectie zal hebben voor deze herfstwinter 2024.

De schoonheid postte: “Zeer binnenkort groot nieuws met Awada Official”. Op de website van haar merk zijn al een aantal producten te koop voor dit seizoen, maar de cover-up die de eigenzinnige Juliana Awada De foto die ze droeg is nog niet beschikbaar.

Het is een grafietgrijze stoffen jas die binnenkort in de catalogus zal staan, waar ongetwijfeld nieuwe aanwinsten te vinden zullen zijn.. Opgemerkt moet worden dat de invloed van Juliana Awada in mode is oppermachtig, ze heeft basics die tijdloos zijn in die zin dat ze ze elk jaar met andere combinaties herziet.

Zo zien we dat sommige items belangrijk zijn, zoals de rubberen laarzen die zijn gemoderniseerd met een stijl die lijkt op rijlaarzen. De traditionele sjaal waarmee bij veel gelegenheden Juliana Awada verschijnt op foto’s en zondagse evenementen.

Opgemerkt moet worden dat met een grote verscheidenheid aan kleuren deze jas kan worden gedragen rond de nek of op de schouders, het is een zeer veelzijdige deken die kan worden gebruikt als een sjaal of een ruana en het heeft bewezen een must te zijn voor Juliana Awada.

Een andere must-have voor dit seizoen is het pufferjack. Juliana Awada combineert dit casual item met shirts, jeans en haar zonnebril, die haar een meer verheven touch geeft, soms met een hoed.

Elegantie altijd aanwezig

De Instagram-feed van Juliana Awada staat vol met beelden van de natuur, haar wandelingen in de bergen, haar toppen, het uitzicht op de meren, haar ritjes op paarden, de moestuin en maaltijden in de buitenlucht. We weten echter dat de voormalige First Lady ook enkele sociale evenementen bezoekt waar ze furore maakt met haar avondlook.

Voor haar zijn klassieke kleuren zoals zwart, zilver en wit de basiskleuren als het om glitter gaat. Op haar verjaardag, minder dan een maand geleden, droeg ze een lingeriejurk geborduurd met strass-steentjes en fonkelende franjes. Bij een andere gelegenheid koos ze voor een donkere tint, Juliana Awada Ze droeg een donkere jeans met rechte snit, een zwarte kanten blouse en een donkere blazer erop.

De kledingontwerper houdt het altijd eenvoudig om zich te kleden in elementaire en tijdloze kledingstukken. Ze vertrouwt op de kracht van accessoires of een kledingstuk dat opvallender is dan de rest om een verbluffende look te krijgen.

Leave a Response