Handige tips

Een open geheim over Luis Majul onthuld

115views

Luis Majul is al lange tijd een van de leidende figuren in de journalistiek en is momenteel een van de belangrijkste presentatoren van LN+ en het radiostation El Observador. Gedurende zijn carrière is de presentator de hoofdrolspeler geweest in verschillende confrontaties met verschillende politieke figuren. In de afgelopen weken is de schrijver echter onder vuur komen te liggen vanwege zijn houding tegenover zijn collega’s.

Na de ruzie van Luis Majul met Esteban Trebucq ging Yanina Latorre, die bij het radiostation werkt, helemaal los tegen de LN+-persoonlijkheid en hield niets achter: “Ze maken een pas en Trebucq is de laatste tijd gehaast vertrokken, of maakt de pas niet omdat hij een netelige familiekwestie heeft. En Majul heeft een probleem, dat alles hem verteld moet worden, hij moet alles weten”, zei de columniste van América TV. En ze voegde eraan toe: “Majul is onuitstaanbaar, ik zeg het, het kan me niet schelen, je moet het hem vertellen als er op een dag geen pas komt, alles moet verteld worden, totdat je te laat bent… pasjes zijn een probleem. En vandaag heeft Trebucq de pass niet gehaald en het lijkt erop dat hij hem dat niet heeft laten weten. Dus toen Majul de studio binnenkwam, vertelde Trebucq hem dat hij wegging, dat hij haast had, hij vond Luis’ antwoord niet leuk en gooide de deur dicht”.

Degene die tegen hem tekeer ging was Ángel de Brito, die niet aarzelde om zijn mening over de zaak te geven en een publiek geheim onthulde over Luis Majul: “Het is een beetje harig… Hij mishandelt mensen. Hij mishandelde Ale, de ‘LAM’ verslaggever. Hij ging op zoek naar Marina Calabró bij het radiostation, ging naar binnen met de microfoon om te zien of ze er was en maakte ophef. Hij zei dat je mijn zender niet mag betreden met een camera op, hij belde de productiemaatschappij, de bazen…”.De journalist begon zijn verslag over zijn streamingprogramma dat werd uitgezonden op Bondi. Hij voegde eraan toe: “Hij zei dat hij me ging bellen. Schreeuwen en mensen van een plek schoppen… dan huilen ze en zeggen dat ze kritiek krijgen. Ik was uitgenodigd, maar ik ga niet. Het spijt me, want ik was van plan om met Yanina Latorre te gaan, maar zoals deze man is ga ik liever niet”.

De kruising tussen Luis Majul en Esteban Trebucq

Vorige maand, Luis Majul en Esteban Trebucq hadden een confrontatie toen ze op het punt stonden de radioshow tussen hun respectievelijke programma’s te doen. De voormalige presentator van Crónica TV was al klaar met zijn show toen de schrijver de studio binnenkwam. Er vond een gesprek plaats tussen de twee dat niet in de uitzending te horen was, maar werd opgenomen op video. Esteban stond boos op van zijn stoel, gooide de koptelefoon op tafel en vertrok. De LN+ presentator probeerde zijn acties te rechtvaardigen en beëindigde het gesprek.

Na deze aflevering was Trebucq te gast in de show van Mirtha Legrand en verduidelijkte de situatie: “Iedereen had ruzie met Majul, wie heeft er geen ruzie met hem? Ik hou nog steeds heel veel van hem. Ik gooide de koptelefoon naar hem, maar hij had niet zo moeten reageren. Ik ben erg op hem gesteld, we werken ’s ochtends samen op de radio en ’s avonds op televisie. Hij is een intense man, maar hij is een geweldige professional en een goed mens. En hij sloot af: “We maken ruzie. We zijn allebei optimistisch en ik ben ook opvliegend.

Leave a Response