Handige tips

Dit is de luxueuze flat die Wanda Nara kocht, waar vroeger een beroemde mediabekendheid woonde.

120views

De meest bewonderde influencer van allemaal is Wanda Nara. Met een ongelooflijke beslissingsbevoegdheid slaagt ze erin om alle ideeën die door haar hoofd gaan naar een hoger niveau te tillen, een punt in de mode is onbetwistbaar, in de benijdenswaardige levensstijl zeker met het nieuwe dat ze te vieren heeft is op ieders lippen.

Mauro Icardi en kochten een luxe appartement in een van de belangrijkste torens in Buenos Aires. Wanda Nara maakte van de gelegenheid gebruik om de flat te kopen waar Luciana Salazar woonde in Núñez. Zoals onthuld in “Socios del Espectáculo”: “Wie de flat heeft gekocht die Luli Salazar heeft achtergelaten is Mauro Icardi. Hij zal er gaan wonen met Wanda en alle kinderen.

Ze merkten ook op dat, hoewel Wanda Nara en Mauro Icardi hebben al een appartement in het gebouw, De flat die zij kochten is veel groter, want hij is bijna 500 vierkante meter. Het is de op een na grootste in de El Chateu toren..

Het is de moeite waard om op te merken dat het pand extreem luxe is, met beige, porseleinen tegels en marmer. De ramen zijn ongelooflijk en geven een paradijselijk uitzicht op het River Plate stadion. Er bestaat geen twijfel over dat Wanda Nara zal haar stempel drukken op de inrichting van het huis en het zou wel eens een beetje op haar huis in Milaan kunnen lijken.

Dit is nog een van de bedrijven die positief zijn gesloten en past bij de levensstijl van de diva. Het gebouw heeft 40 verdiepingen en ze gaan wonen op de 37e verdieping, bijna bovenaan. De plek heeft een restaurant, bioscoop, fitnessruimte, kapper, kinderdagverblijf en spa.

Het zwembad is buitengewoon verbazingwekkend en luxueus. Zoals je zou verwachten, zijn de kosten van de plek extreem hoog en kunnen ze oplopen tot meer dan 160.000 pesos, omdat ze variabel zijn.

De luxe garderobe

Wanda Nara liet haar fashionista volgers in shock achter, want ze deelde een geweldige video waarin ze haar collectie handtassen laat zien. Daaronder een heel opvallende, want er zijn verschillende modellen van dezelfde handtas, alleen in verschillende kleuren. Zelf zei ze ooit dat als ze iets mooi vindt, ze het in alle kleuren krijgt, dus het is niet vreemd om deze rariteiten te vinden.

De meest bekende merken zoals Chanel, Louis Vuitton, Fendi, Balmain en Cristian Dior worden het meest herhaald: “Waar moet ik beginnen? Soms zeg ik ‘ik wil iets wegdoen’, maar wat? Als het ene mooier is dan het andere!” vertelde ze haar volgers op een zeer ontspannen manier. Wanda Nara fantaseert over het erven van de portemonnee van haar dochters.

Ze vermoedt echter dat ze niet zoveel liefde voor mode hebben als zij: “Ik weet niet of mijn dochters al deze tassen zullen waarderen, ik zal zo’n moeder zijn die ze alles leent, maar ik weet niet of ze ze net zo mooi vindt”. De kleedkamer van Wanda Nara is een paradijs voor mensen die graag modieus zijn en in verschillende stijlen willen werken.

Leave a Response