Handige tips

Zet de ketel op en bereid deze knapperige, heerlijke en makkelijk te maken churrinches.

118views

In de herfst is een van de beste plannen om aan de slag te gaan met een speciaal recept voor je maten, en hier laten we je zien hoe je krentenbollen knapperig.

Ideaal voor dit koude seizoen, wordt aanbevolen voor zowel de culinaire nieuwsgierigen als de meest ervaren gastronomische fijnproevers. Waar gaat het over?

Gemakkelijk en goedkoop, je zult de eerste plaats in een kom of in een kom 500 gram bloem en 10 gram zout. In deze stap is het belangrijk dat je het tweede element aan de zijkanten of randen van de meelkroon die je hebt gemaakt plaatst.

Voeg later 15 gram verse gist toe aan je bereiding van churrinches en gram suiker. Voeg vervolgens beetje bij beetje 250 milliliter water toe.

We kneden tot een glad en homogeen deeg. Laat het volgens het Instagram-profiel van Alejo Cocina ook ongeveer 20 minuten volledig afgedekt rusten. Als je merkt dat de grootte niet verdubbeld is, maak je dan geen zorgen, het doel was om het deeg te ontspannen.

Aan de andere kant maken we het deeg: we voegen in een kom 70 gram vet, 50 gram boter en 2 theelepels bloem toe en mengen de elementen die op kamertemperatuur moeten zijn.

Terwijl we wachten tot het deeg rust krentenbollenAls je een siroop wilt maken, doe je 100 gram suiker en 50 milliliter water in een kleine kan en breng je dit aan de kook. Laat ongeveer 3 minuten koken met sporadische bewegingen zodat het niet plakt. Laat na de tijd afkoelen.

We gaan terug naar het deeg en bestrooien het gebied waar we het gaan uitrekken zoveel mogelijk. Nu voegen we een laag deeg toe en vouwen op een eenvoudige manier om de deksels te wikkelen.

Snijd de stroken en draai ze om ze een originele vorm te geven van krentenbollen. Zoek ten slotte een bakplaat, breng ze daarheen en bak ze op hoog vuur, controleer of ze hun gebruikelijke knapperigheid krijgen, laat ze afkoelen en werk ze af met suiker. Controleer of ze hun gebruikelijke knapperige eigenschap krijgen, laat ze afkoelen en maak ze af met suiker. Klaar!

Leave a Response