Handige tips

Gooi ijskannen en kurken niet weg, maar gebruik ze in dit stijlvolle en praktische idee voor je keuken.

113views

Na een midweek vakantie is een plan om de stress van je dagelijkse routine tegen te gaan een activiteit van onderscheid zoals recyclen en vandaag vertellen we je wat je kunt doen met de potten ijs die je niet gebruikt.

Ideaal voor hobbyisten in de knutselwereld, gooi geen afval weg en vervuil het milieu niet nog meer met dit geweldige idee om het uiterlijk van je keuken te veranderen met doe-het-zelf decoraties.Waar gaat het over?

Met de potten ijs als het belangrijkste materiaal voor deze creatie door , zijn we op zoek naar een element waarmee we de container kunnen doorboren met een patroon naar keuze..

Gebruik vervolgens een verfkwast en de juiste verf voor je ijscoupes en verf gelijkmatig en homogeen, zodat je kunt beginnen met het vormgeven van dit nuttige decoratieve element voor je huis.

Gebruik nu twee kurken en doorboor ze elk in het midden. Steek vervolgens een stuk jutetouw door het midden van je kurk “gat” op een lengte zodat je ze opnieuw kunt gebruiken.

Zodra je je kurk met de jute draad hebt, steek je een uiteinde van de draad door een gat in een van de potten die je geschilderd hebt. Maak een knoop en doe dezelfde stap met het dichtstbijzijnde gat, met als doel rustieke, “oor”-achtige handvatten te maken.

Tot slot heb je je gerecyclede organiser van potten ijsHet perfecte accessoire om weg te stoppen in een hoekje van je keuken om eieren of specerijen in te bewaren.

Deze knutseltechniek inspireert je echter om je creatieve kant naar boven te halen en de deco van je keuze te ontwerpen, zoals bloemen of andere voorwerpen die passen bij het gebruik dat je kiest, zoals bloempotten, suikerpotten, yerbero en nog veel meer.

Leave a Response